Thuis » Winkel » Dissociatieven » ketamine kopen » Ketamine S-isomer 87%

Ketamine S-isomer 87%

(2 klantbeoordelingen)

40.001,175.00/0.00197671 – 0.05806579

87% zuivere ketamine naald

Wissen

BENELUX BESTELLINGEN VOOR 16:00 BESTELD = VOLGENDE WERKDAG IN HUIS

 • Vinkje Tevredenheid gegarandeerd
 • Vinkje Discreet & Anoniem
 • Vinkje Veilig betalen
 • Vinkje Getest bij Jellinek

Beschrijving

Wat is ketamine?

Ketamine (K, keta, ket, Special K of vitamine K) wordt gebruikt als middel tegen pijn en als narcosemiddel bij operaties, zowel bij mens als dier. Toen het narcosemiddel PCP (angel dust) te veel bijwerkingen bleek te hebben, ging fabrikant Parke-Davis op zoek naar een alternatief. Zo ontstond ketamine. Ook ketamine heeft bij gebruik als narcosemiddel bijwerkingen zoals hallucinaties. Daarom wordt tegenwoordig vaker voor andere middelen gekozen bij operaties. Omdat het medisch gebruik van ketamine relatief veilig is in vergelijking met sommige andere narcosemiddelen wordt het nog regelmatig gebruikt.

Op het moment wordt ook onderzoek gedaan naar mogelijk positieve effecten van ketamine op depressie. Het voordeel lijkt vooral de snelle werking van het ketamine te zijn. De meeste antidepressiva werken pas na enkele weken. Er is echter nog meer onderzoek nodig om uitspraken te doen over de eventuele werkzaamheid op dit gebied.

Bij het gebruik van ketamine als drug kan men juist naar de bijwerking van hallucinaties op zoek zijn. Het is dan ook niet vreemd dat ketamine op de drugsmarkt terechtkwam. Als drug is het een dissociatief tripmiddel. Dissociatie betekent scheiding: het geestelijke bewustzijn wordt van het lichaam gescheiden. Voorbeelden van andere dissociatieve middelen zijn: PCP, DXM, lachgas en Salvia divinorum. In lagere dosering zorgt ketamine voor een dromerige roes. Dit is het effect dat de meeste mensen die ketamine gebruiken zoeken.

Extra informatie

Aantal

1 Gram, 2.5 Gram, 5 Gram, 10 Gram, 50 Gram

2 beoordelingen voor Ketamine S-isomer 87%

 1. Joshi

  Vaker heb ik via deze site.
  Goede service, fijn dat de betaling via bitcoin met ideal kan, snelle levering en top spul.
  Deze keer leek de keta nog heftiger als daarvoor. Na effect was zwaar terwijl we echt niet veel ervan genomen hadden. Sowieso zijn we meer fan van suiker keta. Dat is dan wel wat goedkoper.

 2. Paddy (geverifieerde eigenaar)

  Levering kwam snel. Er was wel een vertraging. Klantenservice had al verteld dat het iets langer ging duren i.v.m feestdag.
  Over het effect: Samen met groepje ervaarde wij een zware high van een sleutel punt. Persoonlijk voorkeur gaat toch naar bolletjes in plaats van staafjes

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.