Thuis » Winkel » Designerdrugs » 3-MMC Poeder (MIAUW MIAUW)

3-MMC Poeder (MIAUW MIAUW)

(1 klantbeoordeling)

20.00500.00/0.00098739 – 0.02468468

3-MMC is een zogenoemde research chemical. Dit houdt in dat er nog onderzoek naar deze stof wordt gedaan en er hierdoor nog weinig over is bekend. De verstrekte informatie is niet bedoeld als advies en kan daardoor ook niet zo worden beoordeeld. 3-MMC is niet geschikt voor menselijke consumptie.

Wissen

BENELUX BESTELLINGEN VOOR 16:00 BESTELD = VOLGENDE WERKDAG IN HUIS

  • Vinkje Tevredenheid gegarandeerd
  • Vinkje Discreet & Anoniem
  • Vinkje Veilig betalen
  • Vinkje Getest bij Jellinek

Beschrijving

Wat is 3-MMC?

3-MMC is een NPS, wat staat voor Nieuwe Psychoactieve Stof. Het is een amfetamine-achtige stof die qua werking lijkt op 4-MMC (ook wel bekend als mefedron of miauw miauw).

Over NPS-en, ook wel bekend als research chemicals, is erg weinig bekend. Er is vaak weinig tot geen onderzoek naar gedaan en de langetermijneffecten zijn daarom nog niet bekend. Gebruikers zijn hun eigen proefkonijn als ze toch besluiten te gebruiken.

Effecten 3-MMC

3-MMC werkt stimulerend en licht bewustzijnsveranderend. Gebruikers voelen zich alert, euforisch en energiek en ze hebben de behoefte om meer contact te maken en te praten. Ook ervaren ze meer zelfvertrouwen. Het effect wordt wel omschreven als een combinatie tussen MDMA en cocaïne.

Lichamelijke effecten van 3-MMC zijn: stijging van bloeddruk, verhoging lichaamstemperatuur, stimulatie en verhoogde spierspanning, zweten, droge mond, grote pupillen en tandenknarsen.

Bijwerkingen en risico’s 3-MMC

Over de risico’s van 3-MMC is relatief weinig bekend. De genoemde risico’s zijn gebaseerd op gebruikerservaring en incidenten met het middel. Gebruikers melden: hoofdpijn, verwarring, misselijkheid, angst en paranoia. Daarnaast ervaren ze een sterke neiging om het middel opnieuw te nemen (craving). In de dagen na gebruik voelen ze zich soms neerslachtig of depressief. Ook kunnen ze last hebben van hartkloppingen, uitputting, uitdroging, oververhitting, spierspasmes. Daarnaast zijn er ook incidenten bekend waarbij de gebruikers een epileptische aanval, delier of drugspsychose kregen.

Extra informatie

Aantal

1 Gram, 2.5 Gram, 5 Gram, 10 Gram, 50 Gram

1 beoordeling voor 3-MMC Poeder (MIAUW MIAUW)

  1. N. boers

    Top service! Klantvriendelijkheid 5/5. Nadat ik op de valreep een bestelling 3mmc had geplaatst zag ik na het bestellen pas dat er eegn actie van 20% korting gaande was op dit moment. Na de bestelling en betaling een mail gestuurd dat ik dit helaas niet had gezien had en dit vervelend vond en uiteindelijk ipv de 20% korting 20% extra product ontvangen! Super service!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.