Handleiding drugs kopen met Bitcoin of Altcoin in 6 Stappen.

Een Bitcoin Wallet wordt wel aangeraden omdat jij dan je Bitcoins in eigen beheer hebt. Let op het is niet aangeraden om Bitcoins direct van een Nederlandse broker(website waar je Bitcoins kan kopen) naar onze wallet te sturen! Via buitenlandse brokers kan dit wel een voorbeeld is Bitpanda

Stap 1: Maak een bitcoin Wallet aan

Via de website https://wallet.btc.com/ kun je eenvoudig een online Bitcoin Wallet aanmaken. Voer een email adres in en bedenk een sterk wachtwoord. Klik op nieuwe Wallet aanmaken. (Een andere eenvoudige Wallet is www.bitcoin.com voor IOS of Android Wallet, ook te downloaden in de Google play en de App store.

Stap 2: Bitcoin Wallet backup

Nu je een een bitcoin Wallet hebt aangemaakt moet je de backup van je Wallet opslaan. Mocht je ooit je wachtwoord zijn vergeten dan kun je met deze herstelsleutel weer je Wallet herstellen. Zonder deze herstelsleutel is het onmogelijk om ooit nog je bitcoin Wallet te herstellen. Sla het bestand op een veilige plek op en klik op verder.

Stap 3: Bitcoin Wallet adres gebruiken

Klik in je Wallet links op het tabje ontvangen. Het adres dat je ziet is jouw persoonlijke bitcoin adres. (let op: iedere keer als je op ontvangen klikt krijg je weer een nieuw Bitcoin adres toegewezen, dit heet een dynamisch adres). Laat je Wallet dus zo openstaan op het huidig gegenereerde adres. Kopieer dit adres en laat je bitcoin Wallet openstaan want we gaan nu bitcoins kopen en deze naar je Wallet sturen.

Stap 4: Bitcoins kopen

(Om Bitcoins bij een broker te kopen is meestal een verificatie nodig, meestal is dit een bankrekening verificatie en een ID verificatie)

Er zijn drie bekende brokers waar je in Nederland Bitcoins kunt kopen dit zijn litebit, bitonic en btcdirect. In dit stappenplan behandelen wij hoe je Bitcoins kunt inkopen via Bitonic. Hier kun je eenvoudig betalen met iDeal, MyBank en Bankcontact. (LET OP! het is niet toegestaan om direct van deze Nederlandse brokers Bitcoins naar onze wallet te sturen, stuur dit altijd eerst altijd van de Broker, naar je eigen persoonlijke Wallet, en daarna vanuit je persoonlijk Wallet naar ons. Als je wilt kun je dit wel doen via Buitenlandse brokers een voorbeeld van een Buitenlandse broker is Bitpanda)

– Ga naar de website van een broker.– Vul het bedrag in naast het Euro symbool dat je aan Bitcoins wilt kopen (koop altijd voor een paar euro extra. Bitcoin heeft namelijk transactiekosten)
– Selecteer je betaaloptie en klik op kopen

Stap 5: Bitcoins naar je persoonlijke Bitcoin wallet sturen.

In je persoonlijk Bitcoin Wallet heb je altijd een Deposit adres (Net zoiets als een bankrekeningnummer). Dit adres gebruik je om de Bitcoins van de Broker naar je eigen persoonlijk Bitcoin Wallet te sturen. Het deposit adres dien je dus ook in te vullen op de website van de Brokers waar je de Bitcoins koopt. De Bitcoins worden na aankoop naar dit Bitcoin deposit adres gestuurd en komen in die manier in je Bitcoin Wallet terecht.

Als je de Bitcoins na ongeveer 20 minuten(na een bepaald aantal confirmaties in de blockchain) hebt ontvangen in je persoonlijk Bitcoin Wallet. Dan kan je vervolgens aankopen doen op onlinedrugsbestellen.nl en betalen met je eigen persoonlijk Wallet.
*Elke Bitcoin Wallet heeft  ook een Withdraw optie(adres). Dit adres gebruik je juist om Bitcoins op te nemen uit je persoonlijke Bitcoin Wallet. 

Stap 6: Bestelling plaatsen en afrekenen

Als jij de gekochte bitcoins hebt ontvangen in jouw persoonlijke Wallet ga dan naar de website van onlinedrugsbestellen en plaats dan jouw bestelling via de mail of telegram. Wij zullen je de bitcoin adres geven die je nodig hebt om een storting te maken en je bestelling af te ronden.